arber.blaku

About Arber Blaku

This author has not yet filled in any details.
So far Arber Blaku has created 77 blog entries.

Njoftim

Qendra e Studentëve në Prishtinë ka filluar punën në projektin për furnizim me ujë të ngrohtë ku janë duke u instaluar 6 bojlerë me energji solare dhe energji alternative nga Termokosi , me anë të të cilëve pritet të përmirësohet furnizimi me ujë të ngroht për studentët banues në konvikte. Këta bojlerë kanë kapacitet prej [...]

Njoftim

Njoftojmë studentët banues në konvikte se nga muaji shkurt 2019 nuk do të paguajnë shumën prej 1€ për internet Wi-fi. Ky shërbim do i’u ofrohet falas studentëve për shfrytëzim nga Qendra e Studentëve.

Qendra e Studentëve dhuron donacion inventarin për disa shkolla të komunës së Podujevës

Me kërkesën e Sindikatës së Arsimit Fillor dhe të mesëm Parauniversitar të komunës së Podujevës, Qendra e Studentëve në Prishtinë,pasi në disa konvikte është pajisur me inventarë të ri, inventarin e vjetër e dhuron donacion për disa shkolla të kësaj komune. Kjo do të ndihmojë në lehtësimin e shkollimit të nxënesve dhe përmirësimin e kushteve [...]

Bëhet ndërrimi i dyshekëve në konviktet nr. VI dhe VII

Sot Qendra e Studentëve në Prishtinë,me qëllim të përmirësimit të kushteve për banim në konvikte, ka filluar ndërrimin e dyshekëve në dhomat e studentëve në konviktin nr 7. Poashtu ky ndërrim i dyshekëve në ditët në vijim do të bëhet edhe në konviktin nr 6. Vlenë të theksohet se i gjithë ky inventarë është i [...]

Ndërrohen ulëset në bibliotekat e konvikteve

Në kuadër të investimeve të vazhdueshme në Qendrën e Studentëve, është bërë ndërrimi i ulëseve në të gjitha bibliotekat e konvikteve.E gjithë kjo me qëllimin që studentëve banues në konvikte të i'u ofrojmë kushte sa më të përshtatshme për studime.