arber.blaku

About Arber Blaku

This author has not yet filled in any details.
So far Arber Blaku has created 77 blog entries.

Aplikimi për lirim nga pagesa

NJ O F T I M   Njoftohen studentët banues në konvikte të QS-së për vitin Akademik 2018/19 se aplikimi për lirim nga pagesat fillon me daten 22.10.2018 dhe përfundon me 24.10.2018.   APLIKIMI   • Kategoritë e studentëve banues që kanë të drejtë aplikimi:   1. Studentët invalid civil të luftes.   2. Studentët [...]

Njoftim

Të nderuar studentë, Duke pasur parasyshë që objekti i Mensës së studentëve gjatë gjithë verës ka qenë në renovim si brenda dhe jashtë saj, ky renovim për disa arsye procedurale është zgjatur jashtë parashikimeve tona. Ne si menagjment i Qendrës së Studentëve, njoftojmë studentët banues dhe studentët tjerë që kanë fituar të drejtën për tu [...]

Rezultatet e Ankesave

Rezultatet e ankesave mund t'i gjeni në linkun e mëposhtëm: Linku : https://drive.google.com/drive/folders/1FwPf_BhnwRWp_Nd9u1F9EyH6nmXrBlvD

Afati për paraqitjen e ankesave për vitin akademik 2018-2019

Njoftohen studentët se afati për ankesa është me datat 24 dhe 25 shtator 2018, deri ne ora 16:00. Paraqitja e ankesave bëhet përmes sistemit online ne linkun e publikuar ne adresat zyrtare ne webfaqen qs.rks-gov.net dhe përmes profilit zyrtar Qendra e Studenteve-Prishtine. Të drejtë ankese kanë të gjithë studentët aplikues që nuk kanë fituar të drejten për [...]