Dokumentet dhe Publikimet

Njoftim

Njoftim Lajmërohen  të  gjithë  studentë  e  interesuar  të  UP-së  se konvikti  nr  III do të punojë me Recepcion nga data 02.09.2019 deri e 23.09.2019. Vendosja  e studentëve me Recepcion  fillon nga  ora 10:30. Janë të nevojshme  këto  dokumente:  ID se  është  student  i  rregullt i  Universitetit  Publik  të  Prishtinës Fletëpagesa për  ditë  e paguara  për  [...]

Mbjellën 3000 fidane në Qendrën e Studentëve

Sot në Qendrën e Studentëve në Prishtinë janë mbjellur 3000 fidane. Drejtori i Qendrës së Studentëve Fatmir Sfishta me këtë rast e sfidoi kryetarin e Komunës së Prishtinës Shpend Ahmetin për mbjelljen e 5 mijë fidaneve në Prishtinë.