Dokumentet dhe Publikimet

Komunikatë

 Hapet  konkursi  për  pranimin  e  studentëve të UP-së  në Qendrën   e  Studentëve    Qendra  e  Studentëve  e  Universitetit  të  Prishtinës (UP),  shpallë  konkursin  për pranimin e  studentëve për banim  në  konvikte dhe  për ushqim  në mensë, për vitin akademik 2019/2020. Konkursi do të jetë i hapur prej datës  04.09.2019 deri më datën 13.09.2019. Studentët  të  cilët [...]

Njoftim

Njoftim Lajmërohen  të  gjithë  studentë  e  interesuar  të  UP-së  se konvikti  nr  III do të punojë me Recepcion nga data 02.09.2019 deri e 23.09.2019. Vendosja  e studentëve me Recepcion  fillon nga  ora 10:30. Janë të nevojshme  këto  dokumente:  ID se  është  student  i  rregullt i  Universitetit  Publik  të  Prishtinës Fletëpagesa për  ditë  e paguara  për  [...]

Mbjellën 3000 fidane në Qendrën e Studentëve

Sot në Qendrën e Studentëve në Prishtinë janë mbjellur 3000 fidane. Drejtori i Qendrës së Studentëve Fatmir Sfishta me këtë rast e sfidoi kryetarin e Komunës së Prishtinës Shpend Ahmetin për mbjelljen e 5 mijë fidaneve në Prishtinë.