Vizite e Kryeparlementarit te Kosoves

 

 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Kadri Veseli  me rastin e “Ditës së Tokës”,  ka vizituar  Qendrën e Studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ku u takua me Drejtorin Përgjithshëm të Qendrës së Studentëve z. Fatmir Sfishta.

 

 

 Gjatë kësaj vizite z.Veseli  bisedoi edhe  me përfaqësuesit e Parlamentit  Studentorë dhe së bashku vizituan  sallën “1 Tetori”, bibliotekën në konviktin nr.VI dhe u takua me disa ku studentë.  

 

Po ashtu z.Veseli  ka mbjellë pemën e një mijtë në Qendrën e Studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

 

 Ai u ka uruar të gjithë qytetarëve këtë ditë dhe ka thënë se mbjellja e kësaj peme është një senzibilizim për të gjithë qytetarët që të kemi një ambient më të shënodshë.

 

 

“E mbolla këtë fidan piëkrisht në vendin e lulëzimit të dijes.  Duhet të kemi një ambient të shënodshë me njërëz të  shëndoshë e të ngritur.  Pema quhet ‘ Magnolia’ dhe ka një simbolikë të vecantë sepse edhe ne kemi një lidhshëmri emocionale prej nga vjen. Kjo pemë  lulëzon në të gjitha stinët, është e qëndrueshme dhe lulëzon shumë”, ka thënë Veseli. Kryekuvendari Veseli i ka porositur studentët që të mësojnë sa më shumë  sepse në proceset që është duke kaluar Kosova na duhen njërëz për ta çuar vendin përpara.

 

                                                                                                                                                                                              

Lajme

Rezultatet e Ankesave

                                 Rezultatet e Ankesave

Ketu mund ti shkarkoni listat.......... http://we.tl/KeyYXIv3np

Afati për shfrytëzimin e vendeve deri me daten 10.10.2014 ora 15,00

_____________________________________________________________

Lajme

youtube
Bashkohuni me ne në facebook!
Na percjellni ne twiter