fatos_id_5mjkcyj8

About fatos_id_5mjkcyj8

This author has not yet filled in any details.
So far fatos_id_5mjkcyj8 has created 15 blog entries.

Qendra e Studenteve shpall Konkurs te mbrendshem

Qendra e Studenteve shpall Konkurs te mbrendshem: Duke u bazuar në Ligjin për SHC të Republikës së Kosovës L. NR. 03/L – 149 , Rregulloren Nr. 02/2011 për Procedurat e Rekrutimit në SHC dhe Rregulloren Nr. 21/2012 për avancimin ne karrierë te nëpunësit civil neni 4 paragrafi 1 dhe 2 procedura për avancim ne [...]

NJOFTIM

22.09.2016 Prishtinë                                                        NJOFTIM  Qendra e Studentëve e UP “Hasan Prishtina” në Prishtinë, më datën 23 shtator 2016 shpall rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2016/2017. Konkursi ishte i hapur 10 ditë , nga data 05 deri 13 shtator 2016. Gjatë këtij afati kohor për strehim në konvikte dhe [...]

Konkursi per vitin akademik 2016-17

Qendra e Studentëve në Prishtinë shpall:  05.09.2016   K O N K U R S Për pranimin e studentëve në konvikte dhe ushqim në mensen e studentëve për vitin Akademik 2016/ 2017. Aplikimi bëhët përmes sistemit ONLINE përmes web faqes zyrtare të QS, qs.rks-gov.net dhe profilit zyrtar në facebook,Qendra e   Studentëve-Prishtinë, duke ndjekur udhëzuesin i cili gjendet në adresat [...]

NJOFTIM

NJ O F T I M LAJMËROHEN TË GJITHË STUDENTËT E INTERESUAR TË UP SE KONVIKTI NR IV DO TË PUNOJË ME RECEPCION NGA DATA DERI ME 23.09.2016. VENDOSJA E STUDENTËVE ME RECEPCION FILLON NGA ORA 10,30. JANË TË NEVOJSHME KËTO DOKUMENTE: ♦ INDEXI-ID SE ËSHTË STUDENTË I RREGULLT I UNIVERSITETIT PUBLIK TË PRISHTINES [...]

KOMUNIKATË – 22.09.2014 Prishtinë

KOMUNIKATË Qendra e Studentëve e UP “Hasan Prishtina” në Prishtinë, më datën 23 shtator 2014 shpall rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte. Në kuadër të përgatitjeve të cilat po bëhen për vendosjen e studentëve, Qendra e Studentëve më 04 shtator ka shpall konkursin për pranimin e studentëve për strehim. Konkursi ishte i hapur [...]