kastriot

About Kastriot Ilazi

This author has not yet filled in any details.
So far Kastriot Ilazi has created 8 blog entries.

Njoftim

http://qs.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/06/202106151047.pdf

Konkurs për pranimin e studentëve

Qendra e Studentëve në Prishtinë shpallë:   29.10.2020                                                  Për pranimin e studentëve në konvikte dhe ushqim në mensën e studentëve për vitin Akademik 2020/2021.  Duke u bazuar në raportin e vlerësimit dhe rekomandimet  e IKSHPK-së me nr 724, datë 15.10.2020  për Qendr[ën e Studentëve në Prishtinë lidhur me pranimin-vendosjen e studentëve në konvikte në kohën [...]

Njoftim për hapjen e konkursit për pranimin e studentëve për vitin akademik 2020/2021

Komunikatë Prishtinë, 28  tetor 2020 Hapet konkursi për pranimin e studentëve, të UP-së në Qendrën e Studentëve     Qendra  e  Studentëve  e  Universitetit  të  Prishtinës (UP),  shpallë  konkursin  për pranimin e  studentëve për banim  në  konvikte dhe  për ushqim  në mensë, për vitin akademik 2020/2021.Konkursi do të jetë i hapur prej datës29.10.2020 deri më datën [...]

Vizita e ekipit profesional të IKSHPK-së në Qendrën e Studentëve

Sot në Qendrën e Studentëve ishin për vizitë një ekipë profesionale nga IKSHPK, ku u takuan me drejtorin e QS Fatmir Sfishta meqë rast u diskutua për mundësinë e hapjesë së konvikteve dhe mensën e studentëve për vitin akademik 2020/2021 në rrethanat aktuale pandemike. Kjo ekipë profesionale e IKShPK-së vizitoi të gjitha objektet e konvikteve, [...]

Njoftim për kthim të depozitës

Qendra e Studentëve njofton studentët banues në konvikte për vitin akademik 2019/2020 të cilët nuk i’u janë  kthyer  mjetet e depozitës për arsye të ndryshme  në afatin e parë. Afati për dërgimin e të dhënave fillon nga data : 08.09.2020 dhe përfundon me 20.09.2020 Studentët duhet të dërgojnë - skanojnë në e-mail adresa këto dokumente: [...]

Njoftim për studentët banues për tërheqjen e gjësendeve

Njoftohen studentët banues në Qendrën e Studentëve se të gjitha informacionet për tërheqjen e gjësendeve nga konviktet mund ti gjeni në linkun e mëposhtëm: LINKU: https://drive.google.com/open?id=1YNUd-7Qav-sS9qCXm6_SNwgOR722O7Kx