Konkursi për udhëheqës/e I  konviktiti si dhe një zavendsimi për zyrtar/e për buxhet dhe financa nga Qendra e Studentëve.

Me posht mund te gjeni linkun per hapjen e konkursit

konkurs 2017-shef konvikti dhe zyrtar per buxhet