Njoftimet e Fundit

Njoftim

Ne attach gjeni te bashkangjitur njoftimin e  kandidatit-es te suksesshëm për këtë pozite: 1 (Nje) Zyrtar i Arkives https://drive.google.com/file/d/1B38LS1mBzQM6NYDF1O2cCyYvHvo81fSI/view?usp=share_link

Njoftim-Kandidatët për intervistë me gojë për poziten Nje(1) Zyrtar\e e Arkives

Në linkun e më poshtëm i gjeni të gjitha informatat e nevojshme https://drive.google.com/file/d/1j_v7Bgv5gKtM1dWsenUGUkmVey6WKFhR/view

Njoftim

Ne attach gjeni te bashkangjitur njoftimet e  kandidatëve te suksesshëm për pozitat: Tre(3) Recepcionist\e, Dy(2) Mirembajtes i Ambientit dhe Nje(1) Ndezes i Kazaneve me Avull. https://drive.google.com/drive/folders/1xclSNRfWvRK5Bt2aHr0Gr3uz_D3DEwPI

Njoftim-Kandidatët për intervistë me gojë për pozitat 3(Tre) Recepcionist, 2(Dy) Mirëmbajtës të ambientit dhe 1(Një) Ndezës i Kazanëve me Avull

Në linkun e më poshtëm i gjeni të gjitha informatat e nevojshme https://drive.google.com/drive/folders/1r0_aCpbCkY8nVItCiNxb_cat2GGpi8Oc

Njoftim-Kandidatët për test me shkrim për pozitën 1(Një) Zyrtar\e për arkiv

Ne linkun e me poshtem i gjeni te gjitha informatat e nevojshme https://drive.google.com/file/d/1zH6nqiJGLZ7rJyzlbMv5E0G2U3A4f8Kh/view

Ftese per ofertim

Qendra e Studenteve hap ftesen per ofertim per dhenien me qera te lokaleve ne hapesirat e QS Per me shume , gjeni te bashkangjitur te gjitha informatat ne linkun e meposhtem. https://drive.google.com/drive/folders/1EKq4xt0KJ12sKGSxgcrpLPE1aKbCFfxE

Njoftim

Ne attach gjeni te bashkangjitur vendimet e  kandidatëve te suksesshëm për pozitat: Dy (2) Gjellëbërës/e dhe Dy (2) Ndihmës Gjellëbërës/e me dt. 22/02/2023 . https://drive.google.com/drive/folders/1vg-F7BBOGu3kT8kbF2YZQZkOTMYfdKZK

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita:  (Një) zyrtar/e për arkiv  (Tre) Recepcionit/e (Një ) Ndezëse ne kazanë me avull  (Dy) mirëmbajtës ambientit Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1Icaig_48xYA6fUxpMqYJyq7SmbE2aCKF [...]

Njoftim

Qendra e studenteve hap konkursin e brendshëm për pozitën Dy Gjelbrës dhe dy ndihmës gjelbërsi nga dt. 13/01/2023 për me shume dt. gjeni konkursin ne Webfaqe Qendrës si dhe brenda objekti te qendrës është i [...]

Njofim per anulim konkursit(Recepcionist\e)

Ne atach gjeni te bashkangjitur njoftimin mbi anulimin e konkursit per poziten e Recepcionist\e Per me shume informata gjeni te bashakangjitur linkun me njoftimin e dates 06.12.2022 https://drive.google.com/file/d/1kxA-4hQkU9kJXUhLTjiRaO9d_1YvCpNr/view

Lista e titujve të librave të dhuruara nga ORCA

Lista e titujve të librave të dhuruara nga ORCA

Lista e titujve të librave të dhuruara nga ORCA

Njoftohen studentët se librat e dhuruar më 16.03.2018 nga ORCA mund t’i gjejnë në bibliotekën e konviktit V në Qendrën e Studentëve. Më poshtë gjeni listen e titujve të librave të dhuruar:

Lista e plote e librave të dhuruar në Qendren Studentore në Prishtinë:
Lista e plote e librave të dhuruar në Qendren Studentore në Prishtinë nga ORCA_2018 pdf

Dhe
Lista e kontribuesve 2018:
Lista e kontribuesve_2018 pdf

ORCA dhuron 2 mijë libra për Qendrën e Studentëve

ORCA dhuron 2 mijë libra për Qendrën e Studentëve

ORCA dhuron 2 mijë libra për Qendrën e Studentëve

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA ) sot ka bërë  dorëzimin e dy mijë librave, si donacion për biblotekat e konvikteve.

Rron Gjinovci përfaqësues i kësaj organizate  tha se “Ne si organizat kemi menduar se vendi më i mirë për këtë kampanjë është Qendra e Studentëve ku janë të koncentruar me mijëra studentë dhe ku ka shumë nevojë për libra. Ky donacion përmban mbi 500 tituj.  Pergjigja ka qenë e jashtëzakonshme nga qytetarët e Kosovës.

Gjinovci theksoi se të gjithë këta tituaj janë mbledhur dhe ofruar nga organizata të ndryshme joqeveritare.

Ndërsa  Drejtori i Përgjithshëm Fatmir Sfishta ka falenderuar organizatën ORCA  për dhurimin e këtij fondacioni, i cili shton fondin e librave dhe literaturës në Qendrën e Studentëve që sadopak do të ndikojë në kërkesën e studentëve për tituj të rinjë. Po ashtu theksoi se që nga nesër studentët do të kenë qasje në keta libra.

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës -Prishtinë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftimin për kandidatin e sukseshem te rekomanduar nga KPSHC pas perfundimit të procedurës së rekrutimit të shpallur me datë 22/06/2017  për poziten e punes : Zyrtar/e për buxhet dhe financa

Titulli i vendit të punës: Zyrtar/e për buxhet dhe financa

 Nr.ref. RN00002015

Emri dhe Mbiemri: Arbëresha Muriqi

Pikët e përgjithshme të fituara (me përqindje) : 85   

Sektori  i Burimeve Njerëzore

Menaxheri i personelit

Nazmie Shala

Data:20/07/2017

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës -Prishtinë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftimin për kandidatin e sukseshem te rekomanduar nga KPSHC pas perfundimit të procedurës së rekrutimit të shpallur me datë 22/06/2017  për poziten e punes : Udhëheqes i konviktit

Titulli i vendit të punës: Udhëheqes  i konviktit

 

Nr.ref. RN00002014

Emri dhe Mbiemri: Bujar Asllani

Pikët e përgjithshme të fituara (me përqindje) : 81.5

Sektori  i Burimeve Njerëzore

Menaxheri i personelit

Nazmie Shala

Data:20/07/2017

NJOFTIM 23.04.2017

23.04.2017

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit Publik të Prishtinës “Hasan Prishtina” se me datën       22 mars 2017 e Mërkure, në ora 10:00 do të bëhet përurimi i hapjesë së Qendrës së Mjekësisë Familjare në Qendrën  e Studentëve në Prishtinë.

Me rastin e hapjes do të marrin pjesë zyrtarë nga Komuna e Prishtinës, MASHT dhe zyrtarë nga stafi i Qendrës së Studentëve

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM – UDHËHEQËS/E I KONVIKTIT

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM – UDHËHEQËS/E I KONVIKTIT

NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM – UDHËHEQËS/E I KONVIKTIT

Njoftimin për Kandidatin e Suksesshëm për pozitën “Udhëheqës/e i konviktit” mund ta gjeni më poshtë:

Përurohet Konvikti VIII në Qendrën e Studentëve

Përurohet Konvikti VIII në Qendrën e Studentëve

Përurohet Konvikti VIII në Qendrën e Studentëve

Sot është përuruar konvikti numër 8 në Qendrën e Studentëve në Prishtinë.

Në këtë ceremoni morën pjesë ministri i  Arsimit ,Shkencës dhe Teknologjisë Shyqiri Bytyqi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë  Bajram Hasani, zëvendësministri i Kulturës  Rinisë dhe Sportit Rexhep Hoti, Rektori i Universitetit  të Prishtinës Marjan Dema, Kryetari i Komisionit për Arsim Ismajl Kurteshi.

Me këtë rast drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta ka thënë se ndërtimi i këtij konvikti ka kushtuar 1.5 milionë euro dhe se është financuar nga MASHT-i, “Kapaciteti i tij është 155 dhoma me biblioteka, leximore, salla për rekreacion. Me shtimin e numrit të këtyre kapaciteteve, numri i studentëve në konvikte arrin në 4 mijë”, ka thënë ai.

“Ne si menaxhment nuk do të ndalemi së punuari në rritjen e kapaciteteve tjera të nevojshme. Ky zgjerim i kapaciteteve padyshim  kërkon përkrahjen dhe bashkëpunimine e MASHT-it, bashkëpunim i cili nuk ka munguar.

Poashtu edhe një bashkëpunim më serioz me KK e Prishtinës, lidhur me sqarimin e pronësisë për ndërtimin e konvikteve si dhe përshpejtimin e dhënies së lejeve urbanistike dhe ndërtimore” ka theksuar z.Sfishta.

Ndërsa ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka thënë se studentët e meritojnë të kenë kushte sa me te mira në mënyrë që ata vetëm të mësojnë. “Ne do të kemi bashkëpunime tjera që edhe më tutje t’i përmirësojmë kushtet e studenteve por të kemi edhe konvikte të reja”, ka deklaruar Bytyqi.