Search
Close this search box.

Drejtoria e Kuzhinës dhe Restaurantit

Drejtori : Fahri Osmani

Sektori i Kuzhinës

Shemsi Rrustemi

038 20065863

Sektori i Restaurantit

Avdurrahman Behrami

044 228-659

avdurrahman.behrami@rks-gov.net