Konkurset

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita:  1.       Një (1) Zyrtar/e Certifikues/e 2.       Një (1) Zyrtar/e për Personel 3.       Një (1) Asistent/e Administrativ/e dhe 4.       Tre (3) Zyrtar

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita:  Një (1) Zyrtar/e certifikues/e Një (1) Zyrtar/e i/e Personelit Një (1) Asistent/e Administrative Konkurset janë te hapura

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: (Dy) Banakier/e (Dy) Gjellëbërës/e Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1tpuBuTdEqdF3leLrmVOCtaQRAck5YJ1b

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita: 1 (Një) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore 2 ( Dy ) Udhëheqës/e i/e Konviktit Konkursi është i hapur

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: (Dy) Recepcionit/e (Dy) Shtepiak Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1oYV_zSBYu8xe7HVsrHQTS8jAw5-l5t2s Konkursi eshte

Lexo më shumë »