Search
Close this search box.

Rreth Nesh

Qendra e studentëve ofron një gamë të gjerë të aktiviteteve dhe organizimeve të ndryshme të cilat janë të dizajnuara për të mbështetur zhvillimin holistik të studentëve. Nga mbështetja akademike dhe shërbimet e zhvillimit të karrierës tek burimet e mirëqenies së studentëve, ekipi ynë i profesionistëve të përkushtuar është gjithmonë i gatshëm për t’iu ndihmuar studentëve të kenë sukses si brenda dhe jashtë orëve mësimore.

Në aktivitetet tona ofrohet gjithashtu një shumëllojshmëri e takimeve dhe organizimeve për ngjarje me interes për ngritjen akademike dhe profesionale, mirëqenien, argëtimin dhe socializimin e studentëve.

Shërbimet

Konvikte

Banim për studentë

Mensë

Ushqim për studentë

Rekreacion

Paisje dhe objekte për rekreacionin e studentëve

Kujdes mjekësor

Shërbime dhe përkujdesje mjekësore për studentë

Misioni

Mbështetje Akademike dhe Sociale

Në Qendrën Studentore, ne besojmë se të gjithë meritojnë të ndihen të vlerësuar dhe të mbështetur. Kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të krijojmë një kulturë të përfshirjes dhe përkatësisë, ku të gjithë studentët ndihen të mirëpritur dhe të pranuar për atë që janë. Pavarësisht nëse jeni student i vitit të parë që kalon në tranzicionin në jetën e universitetit ose një student që po diplomohet nga universiteti, ne jemi këtu për t’ju mbështetur në çdo hap të rrugës.