Njoftimet

Vendim

Për lirim nga pagesa për banim në konvike dhe mensë Në linkun e mëposhtë mund ta gjeni vendimin https://drive.google.com/file/d/19eIe2FfmQJ2qQGcaKpSWYpqU0GxX7V0u/view

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita:  1.       Një (1) Zyrtar/e Certifikues/e 2.       Një (1) Zyrtar/e për Personel 3.       Një (1) Asistent/e Administrativ/e dhe 4.       Tre (3) Zyrtar

Lexo më shumë »

Njoftim

Qendra e Studentëve Nxjerr Këtë AKTVENDIM Në linkun e shfaqur mund ta gjeni aktvendimin në formën e vulosur dhe nënshkruar https://drive.google.com/file/d/1p5FmayEvPxp_B5Zh5bys2YdWg73gvEuI/view

Lexo më shumë »

Njoftim

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat Një (1) zyrtar/e Certifikues Një (1) Zyrtar/e  personelit

Lexo më shumë »

Njoftim

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat: Dy  (2)  Gjellëbërës/e Dy (2)  Banakier/e Me shume informacione mund te gjeni ne linkun e meposhtem https://drive.google.com/drive/folders/17SJSju63tkE4e-ICcIIvxMkYuh0GSy8h

Lexo më shumë »

Njoftim

Rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte dhe vetëm për menze për vitin akademik 2023-2024 Më poshtë gjeni linkun: https://drive.google.com/drive/folders/1mxyNcHrBUEtigsLLWB6R9lAwf7D6Jqjn

Lexo më shumë »

Njoftim

Qendra e Studentëve në Prishtinë, më datën 26.09.2023 shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2023/2024. Rezultatet do të publikohen në

Lexo më shumë »