Search
Close this search box.

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri me 19.09.2023 ora 24:00. Aplikimi shtyhet për arsye që studentët të cilët janë pranuar në afatin e dytë në Universitetin e Prishtinës, me data 18 dhe 19 shtator 2023 të […]