Search
Close this search box.

Njoftimet

Njoftim

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat 2 (Dy) Recepsionist\e dhe 2 (Dy) Shtëpiak. Për me shume informacione gjeni linkun e mëposhtëm: https://drive.google.com/drive/folders/1I0o9TjE8xZQ9gywEv55P5pxMFpUNFLEq?usp=sharing

Lexo më shumë »

Njofim

Te publikuara gjeni listat nga komisioni perzgjedhes per pozitat : Dy Udheheqes/e te konviktit, Nje Udheheqes/e i burimeve njerezor, per listen e ngusht te cilet

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita: 1 (Një) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore 2 ( Dy ) Udhëheqës/e i/e Konviktit Konkursi është i hapur

Lexo më shumë »

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: (Dy) Recepcionit/e (Dy) Shtepiak Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1oYV_zSBYu8xe7HVsrHQTS8jAw5-l5t2s Konkursi eshte

Lexo më shumë »

Njoftim

Ne attach gjeni te bashkangjitur njoftimin e  kandidatit-es te suksesshëm për këtë pozite: 1 (Nje) Zyrtar i Arkives https://drive.google.com/file/d/1B38LS1mBzQM6NYDF1O2cCyYvHvo81fSI/view?usp=share_link

Lexo më shumë »

Njoftim

Ne attach gjeni te bashkangjitur njoftimet e  kandidatëve te suksesshëm për pozitat: Tre(3) Recepcionist\e, Dy(2) Mirembajtes i Ambientit dhe Nje(1) Ndezes i Kazaneve me Avull.

Lexo më shumë »