Vendim

Për lirim nga pagesa për banim në konvike dhe mensë Në linkun e mëposhtë mund ta gjeni vendimin https://drive.google.com/file/d/19eIe2FfmQJ2qQGcaKpSWYpqU0GxX7V0u/view

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita:  1.       Një (1) Zyrtar/e Certifikues/e 2.       Një (1) Zyrtar/e për Personel 3.       Një (1) Asistent/e Administrativ/e dhe 4.       Tre (3) Zyrtar për Shërbime Studentore Konkurset janë te hapura nga data 01.11.2023  deri me 30.11.2023. Detajet tjera i gjeni brenda konkurseve! Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha informcionet. https://drive.google.com/drive/folders/19lDTCTtJRdL-q6mofFvBOhpzSbVLWS_Y

Njoftim

Qendra e Studentëve Nxjerr Këtë AKTVENDIM Në linkun e shfaqur mund ta gjeni aktvendimin në formën e vulosur dhe nënshkruar https://drive.google.com/file/d/1p5FmayEvPxp_B5Zh5bys2YdWg73gvEuI/view

Njoftim

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat Një (1) zyrtar/e Certifikues Një (1) Zyrtar/e  personelit Një (1) Zyrtar/e Administrativ Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha informcionet https://drive.google.com/drive/folders/19rZ_w_mUgiMmKhFt-VVriiXp46LntYdB

Njoftim

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat: Dy  (2)  Gjellëbërës/e Dy (2)  Banakier/e Me shume informacione mund te gjeni ne linkun e meposhtem https://drive.google.com/drive/folders/17SJSju63tkE4e-ICcIIvxMkYuh0GSy8h

Njoftim

Rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte dhe vetëm për menze për vitin akademik 2023-2024 Më poshtë gjeni linkun: https://drive.google.com/drive/folders/1mxyNcHrBUEtigsLLWB6R9lAwf7D6Jqjn

Njoftim

Qendra e Studentëve në Prishtinë, më datën 26.09.2023 shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2023/2024. Rezultatet do të publikohen në adresat zyrtare të QS-së, http://www.qs.rks-gov.net dhe profilin Facebook Qendra e Studenteve-Prishtine. Konkursi ka qenë i hapur nga data 12 shtator deri 19 shtator 2023. Gjatë këtij afati kohor për strehim […]

Qendra E Studentëve Nxjerr Këtë AKTVENDIM

Në mbështetje të nenin 13 të Statutit të Qendrës së Studentëve të Universitetit të Prishtinës në Prishtinë për kompetencat e drejtorit të Qendrës së Studentëve, Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe kërkesës së Agjencisë për Informim dhe Privatësi Nr.683, të datës 14.09.2023, Drejtori i Përgjithshëm i QS-së, emëron Shkurta Dajaku, në vendin e […]

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri me 19.09.2023 ora 24:00. Aplikimi shtyhet për arsye që studentët të cilët janë pranuar në afatin e dytë në Universitetin e Prishtinës, me data 18 dhe 19 shtator 2023 të […]

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e https://drive.google.com/drive/folders/1HZOPgHRpkgyfzZdMWHEYnY_X7rLP4GlI