Search
Close this search box.

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita:  Një (1) Zyrtar/e certifikues/e Një (1) Zyrtar/e i/e Personelit Një (1) Asistent/e Administrative Konkurset janë te hapura nga sot 14.09.2023  deri me 28.09.2023Detajet tjera i gjeni brenda konkurseve! Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha informcionet https://drive.google.com/drive/folders/1XVxIpUzTCVys0ZL2DPs7CrcelyIMGfXp

KONKURS

Qendra e Studentëve në Prishtinë shpallë : 12.09.2023 Për pranimin e studentëve në konvikte dhe ushqim në mensën e studentëve për vitin Akademik 2023/2024. Aplikimi bëhët përmes sistemit ONLINE. Linku për aplikim është i publikuar në web faqen zyrtare të QS-së qs.rks-gov.net dhe në profilin zyrtar në facebook Qendra e Studenteve-Prishtine. Udhëzuesi për aplikim gjendet […]

Komunikatë

Hapet konkursi për pranimin e studentëve të UP-së në Qendrën e Studentëve Studentët të cilët do të aplikojnë për strehim dhe ushqim në Qendrën e Studentëve, aplikimin mund ta bëjnë përmes sistemit Online, në adresat zyrtare të QS, web faqes qs.rks-gov.net dhe profilit zyrtar Facebook Qendra e Studenteve-Prishtine. Qendra e Studentëve këtë vit do të […]

Njoftim

Njoftohen studentët e interesuar të Universiteti të Prishtinës se konvikti nr 3 do të punojë me Recepcion nga data 04.09.2023 deri më 25.09.2023. Janë të nevojshme këto dokumente: • ID se është student i rregullt i Universitetit të Prishtinës • Fletëpagesa për ditët e paguara për banim me Recepcion Pagesa gjatë banimit më recepcion është […]

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: (Dy) Banakier/e (Dy) Gjellëbërës/e Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1tpuBuTdEqdF3leLrmVOCtaQRAck5YJ1b

Njoftim

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat Dy (2) Udhëheqës/e i/e Konviktit dhe Një (1) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore. Me shume informacione mund te gjeni ne linkun e meposhtem /drive.google.com/drive/folders/1wNm7k1HtS8jkAIarMb3hzERNoJ3QPcVG

Njoftim

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat 2 (Dy) Recepsionist\e dhe 2 (Dy) Shtëpiak. Për me shume informacione gjeni linkun e mëposhtëm: https://drive.google.com/drive/folders/1I0o9TjE8xZQ9gywEv55P5pxMFpUNFLEq?usp=sharing

Njofim

Te publikuara gjeni listat nga komisioni perzgjedhes per pozitat : Dy Udheheqes/e te konviktit, Nje Udheheqes/e i burimeve njerezor, per listen e ngusht te cilet mund ti nenshtrohen testit me shkrim Per me shume info gjeni te bashkangjitur linkun me te gjitha detajet https://drive.google.com/drive/folders/1SslXz8Wyc26IZXhlvv25vg5XFtm0HctJ

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita: 1 (Një) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore 2 ( Dy ) Udhëheqës/e i/e Konviktit Konkursi është i hapur nga data 23/06/2023 deri me  07/07/2023 Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet https://drive.google.com/drive/folders/1YmjKW7UEJB8H3sR8d2caLSzQXDl7UYCT