Njoftim

Njoftohen studentët banues në konvikte se me  qëllim të parandalimit të infeksionit  Corona Virus COVILD-19, në bazë të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës me Nr.01/07.

Qendra e Studentëve  në Prishtinë  merr  vendim për mbylljen e konvikteve dhe mensës së studentëve.

Mensa do të jetë e mbyllur nga dt.12.03.2020 nga ora 14:00, ndërsa konviktet nga dt. 13.03.2020 deri më datën 27.03.2020.