Njoftim

Share

Njoftohen studentët të cilët janë në listën e pritjes se në linkun e mëposhtëm mund të gjejnë emrat e tyre për tu vendosur në konvikte. Këto vende kanë mbetur të paplotësuara për shkak të mosardhjes së studentëve që janë pranuar më herët.Studentët në listë do të vendosen në konvikte me datat 28 dhe 29 tetor 2021.

https://drive.google.com/drive/folders/1-NaTuosUTP2Siom5nqKekDm-0kLQ5z9z?fbclid=IwAR2ADNWC9HhXPrPflIZEtHQGYulY3pukP8hXf9qcRsbu_q5JRZ8tF8TrT_A

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara