Sot Presidenti i Republikës z.Hashim Thaqi,vizitoj Qendrën e Studentëve,ai u prit nga Drejtori i Përgjithshëm me bashkëpunëtor,ata së bashku vizituan, Qendrën e Mjekësisë Familjare në Qendrën e Studentëve,mensën, Policët e vullnetarët të cilët ishin në detyrë
Presidenti Thaqi shprehi përkrahje të vazhdueshme dhe mbështetje të plotë për luftimin dhe parandalimin e Covid-19, ai theksi se e gjithë kjo punë është inkurajuese gjithë ky potencial dhe vullnetin i shkëlqyer i gjithë të angazhuarve.
Po ashtu falënderoj Drejtorin e Qendrës së Studentëve bashkë me bashkëpunëtorët,mjekët, Policinë e Kosovë,vullnetarët dhe të gjithë të pa dallim për punën dhe kujdesin të cilët po ofrojnë qytetarëve tanë në karantinë.
Drejtori i Përgjithshëm i Qendrës së Studentëve z. Fatmir Sfishta falënderoj Presidentin për mbështetjen e dhënë për të tejkaluar këtë gjendje falënderoj edhe Institutin Kombëtar të Shëndetësisë dhe të gjitha institucionet shtetërore për angazhimin dhe kujdesin e dhënë në këto ditë për të tejkaluar këtë situatë.
Ai theksoi se si staf tashme jemi duke e kryer punën në kushte stabile dhe se jemi të gatshëm të pranojmë ardhje të reja të cilëve do të ju ofrohen kushte të mira dhe komode,kjo është një punë e cila duhet bërë,punë për të ndihmuar vendin.