Konkurs

Share

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: 

Një (1) Zyrtar/e certifikues/e

Një (1) Zyrtar/e i/e Personelit

Një (1) Asistent/e Administrative

Konkurset janë te hapura nga sot 14.09.2023  deri me 28.09.2023Detajet tjera i gjeni brenda konkurseve!

Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha informcionet

https://drive.google.com/drive/folders/1XVxIpUzTCVys0ZL2DPs7CrcelyIMGfXp

Vendim

Për lirim nga pagesa për banim në konvike dhe mensë Në linkun e mëposhtë mund ta gjeni vendimin https://drive.google.com/file/d/19eIe2FfmQJ2qQGcaKpSWYpqU0GxX7V0u/view

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita:  1.       Një (1) Zyrtar/e Certifikues/e 2.       Një (1) Zyrtar/e për Personel 3.       Një (1) Asistent/e Administrativ/e dhe 4.       Tre (3) Zyrtar

Njoftim

Qendra e Studentëve Nxjerr Këtë AKTVENDIM Në linkun e shfaqur mund ta gjeni aktvendimin në formën e vulosur dhe nënshkruar https://drive.google.com/file/d/1p5FmayEvPxp_B5Zh5bys2YdWg73gvEuI/view

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara