Konkurs

Share

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita:

1 (Një) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore

2 ( Dy ) Udhëheqës/e i/e Konviktit

Konkursi është i hapur nga data 23/06/2023 deri me  07/07/2023

Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet

https://drive.google.com/drive/folders/1YmjKW7UEJB8H3sR8d2caLSzQXDl7UYCT

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara