Qendra e studenteve hap konkursin e brendshëm për pozitën Dy Gjelbrës dhe dy ndihmës gjelbërsi nga dt. 13/01/2023 për me shume dt. gjeni konkursin ne Webfaqe Qendrës si dhe brenda objekti te qendrës është i vendosur

Per me shume inforamata gjeni keni te bashkangjitur linkun

https://drive.google.com/file/d/19pybK8MhNoN7V8tglhIwHwsm7PivaCvG/view