Search
Close this search box.

Njoftim

Share

Njoftohen studentët të cilët janë në listën e pritjes se në linkun e mëposhtëm mund të gjejnë emrat e tyre.Studentët në listë do të vendosen në konvikte me datat 20 dhe 21 Tetor 2022.

https://drive.google.com/drive/folders/1vF0V1-vHA0pwEnATeOkkhRTJsBDcW_AV

NJOFTIM

Në attach gjeni të bashkangjitur Konkursin  për pozitën: Një (1) Zyrtar/e  për sport dhe rekreacion, kohëzgjatja e këtij konkursi është 30 ditë sipas Ligjit për

NJOFTIM

Raporti përfundimtar nga Komisioni Përzgjedhës me kandidatët fitues për këto pozita: 1 (Një Udhëheqës i Sektorit për Sigurim Fizik të Objekteve 3( Tre) Zyrtar/e për

NJOFTIM

Njoftim për kandidatët të cilët kanë kaluar 50 % të testit me shkrim, të cilët ftohen të marrin pjesë në intervistën me gojë me dt.03.05.2024

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara