Search
Close this search box.

Njoftim

Share

Rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte dhe vetëm për menze për vitin akademik 2023-2024

Më poshtë gjeni linkun:

https://drive.google.com/drive/folders/1mxyNcHrBUEtigsLLWB6R9lAwf7D6Jqjn

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita nga data 16.02.2024 deri me 01.03.2024 Pozitat per te cilat do te zhvillohen procedurat janë : Dy

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara