Search
Close this search box.

Njoftim

Share

Qendra e Studentëve në Prishtinë, më datën 26.09.2023 shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2023/2024.

Rezultatet do të publikohen në adresat zyrtare të QS-së, http://www.qs.rks-gov.net dhe profilin Facebook Qendra e Studenteve-Prishtine.

Konkursi ka qenë i hapur nga data 12 shtator deri 19 shtator 2023. Gjatë këtij afati kohor për strehim në konvikte dhe ushqim në mensë kanë aplikuar rreth 5992 studentë.

Kapaciteti për banim në konvikte është rreth 4000 vende.

Afati për ankesa është me datat 27 dhe 28 shtator 2023.

Paraqitja e ankesave do të bëhet përmes sistemit Online në adresat zyrtare në webfaqen http://www.qs.rks-gov.net dhe përmes profilit zyrtar Facebook Qendra e Studenteve-Prishtine.

Gjatë procesit të ankesave nuk pranohen dokumente shtesë. Shqyrtimi i ankesave do të bëhet nga Komisioni për Ankesa.

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita nga data 16.02.2024 deri me 01.03.2024 Pozitat per te cilat do te zhvillohen procedurat janë : Dy

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara