Njoftim për tërheqjen e gjësendeve të studentëve banues në konviktin nr.VI dhe studentët që nuk i kanë tërheqë ende gjërat nga konviktet tjera.

Njoftojmë studentet banuese të konviktit nr.VI se pas pastrimit dhe dezinfektimit të këtij konvikti
mund të vijnë dhe të bëjnë tërheqjen e gjërave të tyre personale.

Duke u bazuar në rekomandimet e IKSHPK-së të gjithë studentët obligohen që të jenë të pajisur
me masa mbrojtëse (maska dhe doreza).

Link: https://drive.google.com/open?id=1REKR5XMItj3djpuZ7YY3BXSAeA52FzGN