Konkurs

Share

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita: (Dy) Banakier/e (Dy) Gjellëbërës/e

Ne linkun e bashkangjitur mund te gjeni te gjitha inforamcionet

https://drive.google.com/drive/folders/1tpuBuTdEqdF3leLrmVOCtaQRAck5YJ1b

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara