Njoftim

Share

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat Dy (2) Udhëheqës/e i/e Konviktit dhe Një (1) Udhëheqës/e i/e Burimeve Njerëzore.

Me shume informacione mund te gjeni ne linkun e meposhtem

/drive.google.com/drive/folders/1wNm7k1HtS8jkAIarMb3hzERNoJ3QPcVG

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara