Njoftim

Share

Njoftohen studentët e interesuar të Universiteti të Prishtinës se konvikti nr 3 do të punojë me Recepcion nga data 04.09.2023 deri më 25.09.2023.

Janë të nevojshme këto dokumente:

• ID se është student i rregullt i Universitetit të Prishtinës

• Fletëpagesa për ditët e paguara për banim me Recepcion Pagesa gjatë banimit më recepcion është 20€

Shpërngulja e studentëve banues me Recepcion nga konvkti nr 3 bëhet me datën 25 shtator 2023 deri në ora 12:00.

Njoftim

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara