Search
Close this search box.

Njoftim

Share

Njoftim për kandidatët e suksesshëm për pozitat 2 (Dy) Recepsionist\e dhe 2 (Dy) Shtëpiak.

Për me shume informacione gjeni linkun e mëposhtëm:

https://drive.google.com/drive/folders/1I0o9TjE8xZQ9gywEv55P5pxMFpUNFLEq?usp=sharing

NJOFTIM

Në attach gjeni të bashkangjitur Konkursin  për pozitën: Një (1) Zyrtar/e  për sport dhe rekreacion, kohëzgjatja e këtij konkursi është 30 ditë sipas Ligjit për

NJOFTIM

Raporti përfundimtar nga Komisioni Përzgjedhës me kandidatët fitues për këto pozita: 1 (Një Udhëheqës i Sektorit për Sigurim Fizik të Objekteve 3( Tre) Zyrtar/e për

NJOFTIM

Njoftim për kandidatët të cilët kanë kaluar 50 % të testit me shkrim, të cilët ftohen të marrin pjesë në intervistën me gojë me dt.03.05.2024

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara