Njoftim

Share

Qendra e Studentëve njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinë se shtyhet afati për aplikim në konvikte dhe mensë për vitin Akademik 2023-2024 deri me 19.09.2023 ora 24:00.

Aplikimi shtyhet për arsye që studentët të cilët janë pranuar në afatin e dytë në Universitetin e Prishtinës, me data 18 dhe 19 shtator 2023 të regjistrohen në Administratën Qendrore të UP-së, dhe të kenë mundësi të aplikojnë për konvikt dhe mensë.

Listat per verifikim paraprak

Ne linkun e meposhtem mund ti gjeni listat me emrat e kandidateve per verifikim paraprak per pozitat 2 ( Dy) Gjelbrës/e 2 ( Dy)  Banakier/e

Konkurs

Qendra e Studenteve hap konkurs per keto pozita:  Një (1) Zyrtar/e certifikues/e Një (1) Zyrtar/e i/e Personelit Një (1) Asistent/e Administrative Konkurset janë te hapura

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara