Search
Close this search box.

Qendra E Studentëve Nxjerr Këtë AKTVENDIM

Share

Në mbështetje të nenin 13 të Statutit të Qendrës së Studentëve të Universitetit të Prishtinës në Prishtinë për kompetencat e drejtorit të Qendrës së Studentëve, Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe kërkesës së Agjencisë për Informim dhe Privatësi Nr.683, të datës 14.09.2023, Drejtori i Përgjithshëm i QS-së, emëron Shkurta Dajaku, në vendin e punës Zyrtare Ligjore, caktohet Zyrtare për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Hartimin e Politikave të Privatësisë në Qendrën e Studentëve.

Në linkun e shfaqur mund ta gjeni aktvendimin në formën e vulosur dhe nënshkruar

https://drive.google.com/file/d/1-yO3180rxOtKIrec6zP4Cf4Oc1WV758M/view?usp=sharing

Konkurs

Qendra e Studentëve hap konkurs për këto pozita nga data 16.02.2024 deri me 01.03.2024 Pozitat per te cilat do te zhvillohen procedurat janë : Dy

© 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara