arber.blaku

About Arber Blaku

This author has not yet filled in any details.
So far Arber Blaku has created 171 blog entries.

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët të cilët janë pranuar në konvikte për vitin akdemik 2021- 2022 se fletepagesat për strehim, ushqim dhe depozit mund t'i shkarkoni në linkun e më poshtë. Studentët mund të kryejn pagesat në cilendo Bank në të gjitha qytet e Kosovë, dhe gjatë vendosjes t'i dorëzojnë në konviktet përkatse te zyrtarët .https://qs.uni-pr.edu/Pagesa

Afati për ankesa

Njoftohen studentët se paraqitja e ankesave bëhet përmes sistemit online ne linkun e publikuar në adresat zyrtare në webfaqen qs.rks-gov.net dhe përmes profilit zyrtar Qendra e Studenteve-Prishtine. Të drejtë ankese kanë të gjithë studentët aplikues që nuk kanë fituar të drejten për strehim në konvikte.Gjatë procesit të ankesave nuk pranohen dokumente shtesë.Më posht mund të [...]

Rezultatet per student 2022-23

Rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte për vitin akademik 2022-2023Më poshtë gjeni linkun: https://drive.google.com/drive/folders/1AFt1819kA2m8oZzys8xll_-ikhMh4rKr?fbclid=IwAR2YeVrxjmwoDMQMpzU4Svb356gKF0VgJZIOpVtwzBJQmmCeL7djKqixBXk

KOMUNIKATË

Qendra e Studentëve në Prishtinë, më datën 26.09.2022 shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2022/2023. Rezultatet do të publikohen në adresat zyrtare të QS-së, http://www.qs.rks-gov.net dhe profilin Facebook Qendra e Studenteve-Prishtine. Konkursi ka qenë i hapur nga data 12 shtator deri 18 shtator 2022. Gjatë këtij afati kohor për strehim [...]

KONKURS

KONKURS Për pranimin e studentëve në konvikte dhe ushqim në mensën e studentëve për vitin Akademik 2022/2023. Aplikimi bëhët përmes sistemit ONLINE. Linku për aplikim është i publikuar në web faqen zyrtare të QS-së qs.rks-gov.net dhe në profilin zyrtar në facebook Qendra e Studenteve-Prishtine. Udhëzuesi për aplikim gjendet në linkun e shfaqur. https://qs.uni-pr.edu/ Këtë vit [...]

Komunikatë

Hapet konkursi për pranimin e studentëve të UP-së në Qendrën e Studentëve Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës (UP), shpallë konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë, për vitin akademik 2022/2023. Konkursi do të jetë i hapur prej datës 12.09.2022 deri më datën 18.09.2022.Studentët të cilët do [...]

Njoftim

Njoftohen studentët e interesuar të Universiteti të Prishtinës se konvikti nr 1 do të punojë me Recepcion nga data 01.09.2022 deri më 23.09.2022. Janë të nevojshme këto dokumente: 1.ID se është student i rregullt i Universitetit të Prishtinës 2.Fletëpagesa për ditët e paguara për banim me Recepcion 3.Pagesa gjatë banimit më recepcion është 20€ Shpërngulja [...]

Rezultati i konkursit

Ne linkun e poshtem mund ti gjeni rezultatet e konkursit te fundit https://drive.google.com/file/d/1EBfoa0emKwntyLDTXj2NPHzdv_Ou6cmU/view

Konkurs

Qendra e Studeteve shpall konkurs per keto pozita te lira Me posht mund ta gjeni linkun per pozitat e lira https://drive.google.com/drive/folders/1JR_Y8QTnK4rT6jBsYwVLVr7czbSDZvtK

Rezultati i konkursit

Ne linkun e poshtem mund ti gjeni rezultatet e konkursit te fundit https://drive.google.com/file/d/1UOOdtzOSoHrmJC4y77h6RMTIuuOMUJVD/view